Faaaar, Tabita har pølse på fødderne

Pigerne er lige ved at prøve at gå “med-uden” ble. Det resulterer cirka i 5-6 gennemblødte stk nattøj + undertøj på en time eller to. Men pigerne har mod på det. Men så skete det så i dag. På en højhellig langfredag morgen. Jeg er ved at tjekke mail, mens pigerne leger. Malaika går huset rundt og råber: “Faaaar, hvor er du?” – “På kontoret!” Hun kommer ind og siger: “Faaaar, Tabita har pølse på fødderne.” Aaaaaargh, tænker jeg i mit stille sind. De har lige leget på værelset – med gulvtæppe på…

Jeg skynder mig ind på legeværelset. Der går Tabita med den klassiske “jeg-har-lavet” bevægelse med benene. På den ene fod er der rigtigt nok en pølse. En plastikpølse. Pyha.


Udgivet af

Kommentarer

Ét svar til “Faaaar, Tabita har pølse på fødderne”

  1. Brian Avatar

    Sådan tøser! Dér tog I rigtignok røven på farmand… haha

    Fantastisk! :mrgreen:

Leave a Reply