Kategorier
monsterAaaaargh

Faaaar, Tabita har pølse på fødderne

Pigerne er lige ved at prøve at gå “med-uden” ble. Det resulterer cirka i 5-6 gennemblødte stk nattøj + undertøj på en time eller to. Men pigerne har mod på det. Men så skete det så i dag. På en højhellig langfredag morgen. Jeg er ved at tjekke mail, mens pigerne leger. Malaika går huset rundt og råber: “Faaaar, hvor er du?” – “På kontoret!” Hun kommer ind og siger: “Faaaar, Tabita har pølse på fødderne.” Aaaaaargh, tænker jeg i mit stille sind. De har lige leget på værelset – med gulvtæppe på…

Jeg skynder mig ind på legeværelset. Der går Tabita med den klassiske “jeg-har-lavet” bevægelse med benene. På den ene fod er der rigtigt nok en pølse. En plastikpølse. Pyha.

En kommentar til “Faaaar, Tabita har pølse på fødderne”

Leave a Reply