Cykler og sport

Så skete det – endelig er man næsten fristet til at sige! Vi vidste det godt – allesammen! Vi havde luret den – men der var ikke nogen som sagde noget! Ingen som turde stå frem.

Men nu er der endelig en som tør – og så var det endda vores allesammens dejlig og hjertelige og varme og humoristiske Jesper Skibby.

Inderst inde havde jeg faktisk altid troet at han var “clean”. Det var jo ikke de vilde præstationer som han viste frem. Alligevel indrømmer han nu at have taget doping!

Hvad er cykling ved at være – en sport? Nej, det er et galehus på steroider!!


Comments

3 svar til “Cykler og sport”

  1. Sjovt, at vi lige har skrevet et indlæg om nøjagtig det samme… hø hø. I øvrigt har der nu været andre afsløringer på det sidste, bl.a. skotten David Millar og amerikaneren Frankie Andrews. Men lad nu det ligge… 😉

  2. Hej Brian
    Du har ret i at der har været andre sager – men danske – nej, ikke som denne. Nu mangler vi bare Bjarne og Holm og Hamburger og alle de andre…
    Og ..høhø jeg var først med dette indlæg…. høhø

  3. Når du nu kun skriver ét indlæg hver 14. dag – så lever jeg med, at du kom først med denne sag. Hamburgeren har jo været indblandet i noget snavs, som han dog i sidste ende blev frikendt fra. Men lur mig, om der ikke var noget om snakken alligevel. Og Bjarne… er det ikke efterhånden en offentlig kendt hemmelighed, at han også var på sprøjten? Jeg syntes bare, at hans forbedringer som cykelrytter var mærkbare: Fra at være en – nuvel – god hjælperytter for Fignon, men en håbløs bjergryttet, ja så går han pludselig hen og vinder Touren. Hov! Hvem hviskede “epo”?

Leave a Reply