Måske er det at udstille sig selv lidt. Men jeg kan faktisk ikke være dansk statsborger. Øv, øv øv. Desværre manglede jeg et enkelt svar for at få lov til disse glæder at bo i et fremmed-uvenligt land.

Men prøv du at tage testen og se hvor du burde bo.

http://web2.jp.dk/quiz/quiz/?q=668

Jeg må indrømme at jeg var lidt heldig på nogle af spørgsmålene. Fx om hvilket parti som startede hvornår.. hvorfor i alverden skal man vide sådan noget?

Anyways – synes at nogle af spørgsmålene var lidt nedladende, fx spøgsmål omkring rettigheder i forbindelse med at blive gift og skilt. Min umidelbare reaktion på prøven er lidt øv. Nææ stolt af de danske krav er jeg jeg nu ikke.


Comments

2 svar til “Statsborgerprøven”

  1. Hvis jeg havde vidst, at Storebæltsbroen forbinder Fyn og Sjælland og ikke Jylland og Fyn, som jeg fejlagtigt troede, så havde jeg kun haft 4 fejl. Men så brugte jeg heller alle de 45 minutter, man har til rådighed…

  2. loooooool, den var jeg også lige ved at lave!

Leave a Reply