Sten, saks, papir

Jeg burde have set det komme. Jeg havde jo vundet over hende første gang. Suverænt. Hun fik ikke et ben til jorden. Men jeg var måske lige lidt for opstemt til at tænke klart. Så jeg valgte at spille igen.

Jeg valgte en ny taktik: at starte med saks i stedet for papir. Piger plejer jo at starte med sten. Så jeg burde jo have valgt papir. Men gjort er gjort, og jeg tabte den første duel. Gode råd var dyre, så jeg valgte den sikre løsning i anden omgang. Papir. Og så var jeg pludselig med igen! 3. og sidste duel. En afgørelse må falde. Igen valgte jeg at tage papir. Til trods for den meget lille sandsynlighed for at hun stadig ville vælge stenen. Årh hvad, hun valgte sten igen.

Jeg er ubesejret .

Tabita du er for nem! At vælge sten 5 gange i træk er da for dumt!


Comments

Ét svar til “Sten, saks, papir”

  1. Hehe… 😉

Leave a Reply